Åpning Drammen Pride

tor10aug18:00tor19:00Åpning Drammen PrideStrømsø Torg18:00 - 19:00 BillettprisGratis AldersgrenseÅpent for alle

Foto av regnbueflagg med Drammen og Ypsilon i bakgrunnen. Tekst over bilde Åpning Drammen Pride 2023 Torsdag 10.08

Arrangementsdetaljer

Ta med en venn og ta turen innom Strømsø torg allerede torsdag 10. august kl 18.00 for åpningen av Drammen Pride-helga! Det blir både underholdning og appeller så absolutt ikke noe å gå glipp av!

Program

Lise Kristoffersens Casse-Cou Prosjekt

Lise Kristoffersen er 29 år fra Lier. Jobber som utøvende danser og danselærer. Liker å spille fotball og har startet et dansekompani for profesjonelle dansere fra Drammen og omegn, dansekompaniet heter Casse-Cou Project. Lise brenner for at alle som møter henne skal føle at de er sett og ønska.

Casse-Cou Project ble startet høsten 2022 og består i utgangspunktet av 9 dansere. Gruppen jobber på tvers av ulike sjangere med hovedvekt på samtidsdans, og Casse-Cou utforsker potensialet som ligger i fysisk allsidighet, styrke og særpreg i medlemmenes uttrykk og bevegelsesspråk.

Kompaniet har en visjon om at dansekunst både kan og bør gjøres tilgjengelig for et større publikum, og ønsker å realisere denne visjonen gjennom å skape oppsetninger som tar for seg dagsaktuelle temaer og følelser som betyr noe for mennesker, på tvers av kultur og bakgrunn.

July Sax

July Sax tar partystemningen til nye høyder med sitt saksofonspill når hun opptrer med DJ på nattklubber, show, konserter, events, brylluper, private og åpne arrangementer. Det har gjort henne populær på Rådhusplassen under VG lista, Elvefestivalen, i Kristiansand under Palmesus, Skisprinten, Trestokkfestivalen, Fredrikstad Cup og andre scener.  

Funkotonic

Funkotonic er et band som fokuserer på samspill og fengende melodier. De er fire medlemmer som har spilt sammen i 2 år. Funktonic startet i 2019 og har byttet medlemmer underveis, men har nå funnet sine faste medlemmer.

De beståår av en vokalist (Mahrukh), en gitarist (Adrian), en perkusjonist (Benjamin) og en bassist (Miriam).

Tre av medlemmene går på St. Hallvard musikklinja 2. Klasse. De har øvelse 1-2 ganger uken hvor de spiller mellom 2-4 timer hver gang. Har tidligere også spilt på G60, Down Under og Steinberg Klubbhus.

På åpningen av Drammen Pride skal de fremføre fire sanger.

Mer

Tid

(Torsdag) 18:00 - 19:00

Sted

Strømsø Torg

Strømsø Torg, Drammen

Billettpris

Gratis