Arnesen/Winnæs kvartett

søn14aug16:00søn18:00Arnesen/Winnæs kvartettQuality Hotel River Station16:00 - 18:00 Billettpris Gratis inngang Aldersgrense Alle Påmelding

Arrangementsdetaljer

Fotograf: Tordis Ødbehr

Saxofon: Jørn Winnæss
Piano: Mange Arnesen
Bass: Agnar Aspaas
Slagverk: Ulf Lauridsen

Jazz som kan nytes av jazznerder og jazznoviser sammen – i alle aldre!

Kvartetten spiller jazz som tiltrekker seg et publikum i alle aldre.  Stilen er upretensiøs og du behøver derfor ikke være jazznerd for å sette pris på musikken, men bandet har kvaliteter som også nerden vil sette pris på.
Vi er spesielt stolte over å kunne presentere Drammens egen Jørn Winnæss.  Som profesjonell musiker gjennom hele sitt yrkesaktive liv har Jørn en imponerende CV, med en historie som marinemusker og omfattende samarbeid med navn som Jens Wendelbo, Ola Calmeyer, Halvard Kausland og poeten Triztan Vindtorn. 

Jørn har vært en del av musikklivet i Drammen i nærmere 50 år.  Han vokste opp med korpsbevegelsen i Drammen og er klassisk skolert.   Mange har hørt Jørns jazzkonserter en vakker sommerkveld i Åspaviljongen under Leif Larsens glanstid.  Jørn var med å starte Drammen Storband som vi kjenner det i dag og var musikalsk leder for Holmestrand Storband i en årrekke.  Jørn gjør forførende improvisasjoner på sin saxofon og oppleves først og fremst som en stor formidler, men har også komponert de vakreste jazzballader og har arrangert en rekke låter for jazzband.

Co-leader Magne Arnesen er en virtuos pianist, han har arbeidet med en rekke storheter både i Norge og utenlands, som Knut Riisnæs og Scott Hamilton.

Bassist Aspaas og trommis Lauridsen er to erfarne herrer som har spilt masse med de to overnevnte.

Mer

Tid

(Søndag) 16:00 - 18:00

Sted

Quality Hotel River Station

Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen

Billettpris

Gratis inngang

Kjøp/Påmelding

Påmelding