Forestilling "Tobias og dagen det smalt" og Paradeverksted

lør13aug12:00Forestilling "Tobias og dagen det smalt" og ParadeverkstedUnion Scene, Brageteatret12:00 Billettpris 75,- Aldersgrense Familiearrangement Kjøp billett

Arrangementsdetaljer

«Vi skal ta dere med på en reise inn i dinosaurenes fantastiske verden. Og vår guide på reisen er verdens fremste dinosaurekspert. Tobias! Tobias kan alt som er verdt å vite om dinosaurer, fra den minste lille filleøglen til giganten Tyrannosaurus Rex.»

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Nesten alle kaller han for det faktisk. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert.

Tobias og dagen det smalt er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap for barn fra 6 år og oppover.

Forestillingen vant Heddaprisen for beste barneforestilling i 2018.

Produsert av Rimfrost produksjoner i samarbeid med Hålogaland teater.

Paradeverksted!

I samarbeid med Drammen Pride gjør vi oss klare til Pride-paraden etter forestillingen, enten vi skal være med å gå i den, eller stå langs ruta og heie. Vi kan friste med regnbueansiktsmaling, hjertevenn på pinne-verksted, fotovegg og pynte bannerverksted!

Når alt og alle er ferdig pyntet, toger vi sammen til Bragernes torg, og de som vil blir med i paraden det siste stykket til Drammen Park.

Mer

Tid

(Lørdag) 12:00

Sted

Union Scene, Brageteatret

Grønland 60, 3045 Drammen

Arrangør

Brageteatret

Grønland 60, 3045 Drammen

Learn More

Billettpris

75,-

Kjøp/Påmelding

Kjøp billett