G60 PRIDE-ungdomsfest

lør17aug19:00lør22:00G60 PRIDE-ungdomsfestG60 – ungdomskulturhuset19:00 - 22:00 BillettprisGratis

Arrangementsdetaljer

Velkommen til G60 PRIDE-ungdomsfest – vår offisielle ungdomsfest som avrunder paradelørdagen under tidenes første Drammen Pride i 2019.

Ungdomsfesten arrangerer vi på G60 Scene.

Vi byr på en helaften med underholdning og show fra dørene åpner klokken 19:00 til dørene stenger 22:00.

Denne kvelden får du oppleve artistene Big Daddy KarstenFerdinand og Dj – Karolinski Music.

G60 PRIDE-ungdomsfest er for alle – og en må ikke være skeiv for å danse, gå på skeiv fest, nyte show eller for å engasjere seg. Bli med på fest, bli med å feire PRIDE!

GRATIS INNGANG – FRI ALDER – RUSFRITT

Show og artister

Big Daddy Karsten er mest kjent som Norges første åpent homofile rapper, men er også kjent fra duoen Folkefiender. Han har vært dommer i sangkonkurransen All Together Now som gikk på TVNorge i vinter og er også ansett som en av Norges aller beste battlerappere fra battleligaen skeeztv som hadde jenvlinge slipp på VGTV. Karsten har allerede gjort shows til stor begeistring på Skralfestival og hovedscenen i Pridepark i Oslo i sommer og gleder seg til å være med å feire mangfold og kjærlighet under drammens første Pride noensinne.

Ferdinand kom ut med sin debutsingel “Down For It” 31. mai i år. Med sterk påvirkning av artister som David Bowie, Lady Gaga, Freddie Mercury og Kpop-kulturen vet han hvordan man underholder et publikum. Han er med andre ord en well rounded entertainer. Stilen er ekspressiv, “over the top”, teatralsk, skamløst, utfordrende og befriende. Sangene han spiller blir sett på som “larger than life” og guilty pleasure. Det er vanskelig å ikke bli revet med når Ferdinand tar med seg bandet og danserne sine – noe man ikke vil gå glipp av.

Dj – Karolinski Music aka Karoline Hegrenes kjent fra klubbkonseptet: Karmaklubb er en elektronisk musikkprodusent fra Bergen, og står også bak plateselskapet FFDR – FJORDFJELLOGDALER fra 2017, der hun også ga ut sin første singel, “Basic Frequency” i sjangeren Dub Techno.

G60 PRIDE-ungdomsfest – Drammen Pride

Dato: Lørdag 17. august 2019.
Tid: 19:00 – 22:00.
Sted: G60 – ungdomskulturhuset
Adresse:  Grønland 60, 3045 Drammen, Norway .
Inngang: Gratis!
ID: Ingen.
Tilgjengelighet: Lokalet er rullestolvennlig.

Mer

Tid

(Lørdag) 19:00 - 22:00

Sted

G60 – ungdomskulturhuset

Grønland 60, 3045 Drammen, Norway

Billettpris

Gratis