Kvinnekveld på Pigen

fre16aug(aug 16)17:30lør17(aug 17)02:00Kvinnekveld på PigenPigen Café & Bar17:30 - 02:00 (17) Billettpris150,- Aldersgrense20 år

Arrangementsdetaljer

Velkommen til Kvinnekveld – Drammen Pride på Pigen fredag 16. august. Gjør deg klar til en festkveld med quiz, speed-dating, sjekkekurs, klubb og en stor dose DRAMAqueen.

Kun 150 billetter i salg.

► 17:30 – dørene åpner.
► 18:00 – QUIZ.
► 20:00 – Speed-dating og sjekkekurs
+ Mingling og rolig klubb etter quizen før det braker løs 
► 21.00 – KLUBB OG DRAMAqueen. 

NB!

Kvinnekveld – Drammen Pride lager vi som et trygt rom for kvinner. En persons eller personers handlinger eller oppførsel som gjør det utrygt for våre gjester kan medføre utkastelse.

Det kan være lurt å spise før ankomst!  Pigen vil ikke ha kapasitet til at 150 damer bestiller mat. Men, det er flere spisesteder vegg i vegg. 

Kvinnekveld – Drammen Pride starter med QUIZ fra klokken 18:00 til 20:00. Dette blir en allmennquiz ledet av quizmistress Martine Hammervold-Austinat, som siden 2009 har underholdt quizzere i Oslo og omegn med sine lettbeinte spørsmål og gode stemning. Til Kvinnekveld – Drammen Pride har hun med seg sin makker, Bente Talentet, som ofte byr på dramaspørsmål i kategoriene TV og film. 

QUIZpremier:
Laget på 1. plass stikker av med billetter til selveste Drammen Pride Night dagen etter (lørdag).

Laget på 2. plass vinner konsertbilletter til AdmiralP på Union scene samme kveld (fredag), hvor du varmer opp før festen fortsetter i 2.etg på Pigen fra klokken 22:00-02:00. 

► 20:00 – Speed-dating og sjekkekurs:
Det er ikke alltid like lett å bli kjent med nye, eller å ta kontakt med en du har lyst å bli mer kjent med. Kaja Glenne Lund leder Speed datingen som gjør dette enklere for alle som kommer og har lyst til å prate med nye folk, stifte nye bekjentskap og kanskje få et telefon nummer eller to i løpet av kvelden. Det er lov for alle å være med, uansett alder og om du er lesbisk/bi/pan. Bli med og treff nye folk!

► 21:00 – KLUBB OG @DRAMAqueen:

Etter quizen fortsetter Kvinnekveld – Drammen Pride med klubbkonseptet DRAMAqueen: 

Bente Jørgensen og Martine Hammervold-Austinat er DJ-duoen bak det skeive klubbkonseptet DRAMAqueen. Duoen har produsert Fredagen (Kvinnekvelden) på Rockefeller under Oslo Pride de siste to årene, spilt på Fredrikstad Pride og Regnbuedagene i Bergen, overlevd sin første julebordssesong i tillegg til å holde koken én lørdag i måneden på Elsker i Oslo (for å nevne noe).

Under Kvinnekveld – Drammen Pride serverer Austinat en deilig blanding av RnB, disco, throwbacks, guilty pleasures og låter du hadde glemt. Bente Talentet gir deg den geniale miksen av hip hop, elektronika og hitz.

Alle kvinner som identifiserer seg som kvinner er velkommen. Du er velkommen akkurat som du er – kom og dans med oss!

Sikre deg billetter til denne kvelden! Det er kun 150 billetter tilgjengelig!

Tilgjengelighet: Lokalet er ikke rullestolvennlig.

NB! Billetten gjelder hele kvelden – quiz, sjekkekurs og klubb inkludert!

Kvinnekveld – Drammen Pride lager vi som et trygt rom for kvinner. En persons eller personers handlinger eller oppførsel som gjør det utrygt for våre gjester kan medføre utkastelse.

Mer

Tid

16 (Fredag) 17:30 - 17 (Lørdag) 02:00

Sted

Pigen Café & Bar

Bragernes Torg 8, 3017 Drammen

Billettpris

150,-