Paradeshow

lør12aug15:00Paradeshow15:00 BillettprisGratis AldersgrenseÅpent for alle / 18+ (avgrenset område)

Paradeshow Drammen Pride 2023, tekst over bilde: Parade Show Lørdag 12.09

Arrangementsdetaljer

Etter paraden samles vi på torget til apeller, musikk og dragshow! Det blir et fyrverkeri av underholdning med Thomas Jenssen, Eva Kyomi og dragkingene Erik Sjon og Briar The VaudeVillain. I tillegg deler vi ut prisen “Årets Regnbuesjel” og får høre noen sterke ord om hvor viktig Pride fortsatt er.

Thomas Jenssen er en artist med mye fart og energi, men også sentimentalitet og nærhet. Han skriver sanger om kjærlighet, sex og rock’n’roll. Debutplata “Treats” kommer i september i år.

Eva Kyomi er en ikke-binær artist på 12 år som skrive og synger egne sanger. De debutterte i 2022, og har spilt på flere ungdomsscener. Nå ønsker de å være med på Pride for å vise at man kan være barn og stolt åpent skeiv. De gleder seg til å åpne festen med dere under årets Drammen Pride Paradeshow.

Erik Sjon er the metal superstar av Norge. Han har gått fra å sitte på lokale rockepuber til å stå på scenen og bringe metal og rock til det skeive miljøet. Gjør deg klar for lær, lenker og nagler, for han skal virkelig gi deg et show!

Briar er en ukysk og freidig drag king alles elskede lover boy og velreiste vagabond!
Han er en teatralsk harlekin, tidvis sjarmerende, tidvis skjelmsk.
Han ble unnfanget under en mystisk fullmånekveld, et bastardbarn av skjegg og lebestift.
Han er ivrig etter å vise publikum nøyaktig hva han har oppi ermet.
Og nede i buksene.

Le thai er en dansegruppe fra Svelvik, bestående av 6 talentfulle utøvere. Deres opptreden bringer deilige rytmer, dans og cabaret sammen på scenen. Med deres levende fremførelse vil de sørge for en uforglemmelig opplevelse for publikum.

Mer

Tid

(Lørdag) 15:00

Billettpris

Gratis