Pride Park - Fredag

fre11aug14:00fre23:00Pride Park - FredagBragernes Torg, torgscenen14:00 - 23:00 BillettprisGratis AldersgrenseÅpent for alle / 18+ (avgrenset område)

Stemingsbilde, to personer som har på seg regnbuekapper. Tekst over bilde: Pride Park Fredag 11.08. Lørdang 12.08.

Arrangementsdetaljer

Velkommen til Drammens første Pride Park på Bragernes Torg! Pride Park er vår største festival-arena og bygges midt i hjertet av Drammen. I Pride Park finnes det noe for alle, – enten du kommer for fest, protest eller for å sosialisere. Her kan alle være nøyaktig den de er. Alt er love.

Innslipp av gjester og servering blir stoppet 22:30, 30 minutter før stengetid.
Etter klokken 23:00 vil parken bli tømt fortløpende. Dette betyr at alle besøkende blir bedt om å forlate parken uten opphold eller ventetid.

Området inneholder scene, serveringssteder, mingleområder, barer og Pridebutikken, stands fra ulike organisasjoner og foreninger, og et eget familieområde. 

Foreløpig program:

Kl. 14.00: Parken åpner

Kl. 16.00: Musikk med Leila – Leila er en skeiv artist som synger og rapper pop og r’n’b låter med dansende hooks og sjonglerer mellom en sårbar og leken skrivestil.

Kl. 17.00: Dirtphunks – Liker du litt møkkete små funky rocknroll med høy allsangfaktor, lekne musikere og god stemning? Da er DirtPhunks noe for deg. Bandet er klare med sin første plateutgivelse etter å ha overlevd coronatørke og utskiftning i besetningen. Det er en svært spilesugen gjeng som girer opp for scenen.

Kl. 18.00: Musikkbingo- De profesjonelle tøysekoppene Hawk the Glorious og Runa the Runicorn kommer til Drammen Pride for å spre ablegøyer med sin kaotiske musikkbingo! Det blir gamle hits og andre låter du ikke vil innrømme at du elsker!
Er du glad i musikk, ta med deg en venn og sleng dere ned på benken med bingobrettene!

OBS: Anbefalt alder er 16+

Kl. 20.00: Pride Vorsj (18+) – DJ K-PAXian spiller opp i stil med afternoon drinks n chill og progressive og party tunes. Han vil få selskap av noen av danserne fra Project Madness for en smaksbit av hva Pride Night vil ha å by på.

Mer

Tid

(Fredag) 14:00 - 23:00

Sted

Bragernes Torg, torgscenen

Bragernes Torg 10, 3017 Drammen

Billettpris

Gratis