Pride-vors

fre11aug20:00fre23:00Pride-vorsBragernes Torg, torgscenen20:00 - 23:00 BillettprisGratis AldersgrenseÅpent for alle / 18+ (avgrenset område)

Promo bilde for Pride Vors arrangement. Tekst: Pride Vors, K-paxian, Fredag 11.08.

Arrangementsdetaljer

Vi feirer oss inn i pride helgen med blant annet DJ K-PAXian på selveste Bragernes torg! Det blir deilige sommer-beats, deep house, balaeric og funk! Rett og slett afternoon drinks’n’chill og partytunes!

Artister

  • DJ K-PAXian
  • Project madness pole-dancing – mer info kommer

Om DJ K-PAXian

Ambjörn er 41 år gammel, opprinnelig fra Sverige, men nå stolt nordmann bosatt på Kongsvinger siden 2010. Han stortrives der og har hatt en stor lidenskap for musikk siden barndommen. DJing startet for Ambjörn i 2001, da han ønsket å begynne å mikse musikk sammen. Han startet på sitt eget soverom, men etter noen år stod han på klubb og spilte for et større publikum.

I de siste årene har Ambjörn lagt ned mye energi på å komme seg frem og ut og har jobbet hardt for å finne sin egen sound og teknikk. Dette har resultert i at han nå er et velkjent navn og fjes rundt om i Europa, og har spilt på forskjellige klubber i land som Irland, Belgia, Tyskland, England, Finland og Østerrike.

I 2022 ble Ambjörn stemt frem som DJ of The Year på X-Awards på Darklands i Belgia. Når han spiller, etterstreber han alltid å skape en stemning og fremtredende atmosfære for å gi en herlig og gledesfylt opplevelse til sitt publikum. Ambjörn er opptatt av å ikke bare spille musikken, men også å leve ut musikken. Når han ser noen som storkoser seg, smiler han stort og deler musikkgleden med vedkommende. Slik har han vunnet publikums hjerter og blir husket rundt om.

Mer

Tid

(Fredag) 20:00 - 23:00

Sted

Bragernes Torg, torgscenen

Bragernes Torg 10, 3017 Drammen

Billettpris

Gratis