Pride Night

lør12aug(aug 12)18:00søn13(aug 13)02:00Pride NightQuality Hotel River Station18:00 - 02:00 (13) Billettpris395 Aldersgrense18 Kjøp billetter

Collage med bilde av artister, Pride Night-logo og dato: lørdag 12. august.

Arrangementsdetaljer

Den deeeilige stemningen på Pride Night er virkelig noe spesielt! I år kan du forvente drøy drag, pirrende poledancing og fantastiske artister – og ikke minst muligheter til å bli kjent med nye mennesker. Hjertelig velkommen til årets skeiveste festkveld!

Aldersgrense: 18 år

Billetter kr 395,- kjøpes her

Disse opplever du på Pride Night:

🔥Project madness (poledancing)

Project Madness åpner showet med poledance, noe som er nytt av året. Det ferske studioet holder til i Drammen, og ønsker å være et varmt og imøtekommende sted for alle som vil lære pole dance. På scenen får vi se artistisk fremførelse av denne helt spesielle sporten.

@projectmadnessstudio

🔥Haranni Umakanthan (dans)

Haranni er født i Norge, med røtter fra Tamil Eelam. Haranni identifiserer seg som skeiv, og bruker pronomen hun/henne. Hun har danset hele livet og vært innom alt fra bharthanatyam, hip hop, afrobeat og samtidsdans. Under Pride Night får vi en en opptreden som fusjonerer tamilsk dans og samtidsdans. Det blir en vakker og kulturell opplevelse.

@haranni.umakanthan

🔥Erik Sjon (drag king)

Erik Sjon er the metal superstar av Norge. Han har gått fra å sitte på lokale rockepuber til å stå på scenen og bringe metal og rock til det skeive miljøet. Gjør deg klar for lær, lenker og nagler, for han skal virkelig gi deg et show!

@king.eriksjon

🔥Pamela The Pam (drag queen)

Pamela The Pam er en norsk drag queen som lever og ånder for kunstformen drag! Hun er kjent som hoveddommer i Discoveryprogrammet «Drag me out» og profil i TV2-serien «Drags». Pamela er en crafty Queen og syr det meste av sine egne kostymer. Hun er vinner av Eurovison Lipsync Contest og skaper av den årlige dragkonkurransen Miss Iconic.

@pamelathepam

🔥Henrik Wilhelm Wilhelmsen (artist)

Med selvskrevne låter går vi igjennom Henrik sin reise fra å hate seg selv til å elske akkurat den han er. Vi gleder oss til sårbare, ærlige tekster, store vokalprestasjoner som fanger hele følelsesspekteret, dans og kostymer. Etter hans innslag på scenen skal du sitte igjen med opplevelsen av at du er normal, akseptert og elsket. 

@henrikwwmusic

🔥DJ K-PAXian (funky DJ)

Ambjörn er 41 år gammel, opprinnelig fra Sverige, men nå stolt nordmann bosatt på Kongsvinger siden 2010. DJ-en er et velkjent navn og fjes rundt om i Europa, og har spilt på forskjellige klubber i blant annet Irland, Belgia, Tyskland, England, Finland og Østerrike.

@kpaxian_ambjorn

Mer

Tid

12 (Lørdag) 18:00 - 13 (Søndag) 02:00

Sted

Quality Hotel River Station

Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen

Billettpris

395

Kjøp/Påmelding

Kjøp billetter