Regnbuemesse – livestream fra Strømsø kirke

fre27nov17:00Regnbuemesse – livestream fra Strømsø kirke17:00

Velkommen til live-stream fra Regnbuemesse ❤️🧡💛💚💙💜 under Drammen Pride 2020

Arrangementsdetaljer

Velkommen til Digital Regnbuemesse 2020

Drammen Pride 2020: Fredag er det klart for Regnbuemesse, en gudstjeneste utenom det vanlige, med musikk, appeller og lystenning.

Se messen her (opptak fra fredag 27. november):

En messe utenom det vanlige

Strømsø kirke, Drammen Baptistmenighet og Drammen Pride-komiteen ønsker velkommen til en messe under regnbuen fredag 27. november klokken 17:00. Sammen feires mangfold og skeiv kjærlighet.  Messen blir livestreamet.

Messen i Stømsø kirke fredag kveld byr på en gudstjeneste utenom det vanlige, med tekstlesning, musikk, appeller og lystenning.

Musikk av Mathias Eick og Benjamin Christensen

Mathias Eick, fra Eidsfoss, spille under Regnbuemessen. Eick, som er trompetist, komponist og bandleder har siden begynnelsen av 00-tallet blitt kalt et av verdens største jazztalenter. Med sin fjerde utgivelse på det renommerte plateselskapet ECM er Eick på god vei til å finne veien helt hjem. Hans siste album Ravensburg er et vitnesbyrd om en fullvoksen kunstner som har funnet sitt unike og enestående musikkuttrykk. Fredag 27. opplever du Eick under Regnbuemessen under Drammen Pride 2020. 

Regnbuemessen byr også på musikalske bidrag fra Drammensgutten Benjamin Christensen. Benjamin skrev låt for Elvefestivalen i fjor – «Tag Along» –  som ble fremført første gang på “Nysådd” (under Elvefestivalen i Drammen) og så sluppet i sommer, midt under koronapandemien. 

Appellanter

Under Regnbuemessen holder Vishavtej Singh Sidhu (Vicky), som er 22 år gammel og fra Drammen, appell. Vicky er opprinnelig fra Punjab, India, og var med i en artikkel på Dipr i 2019 om det å være homofili, komme til Norge som ni-åring og vokse opp i en Sikhfamilie.

Regnbuemessens andre appellant DhÎ Yazan Al-Obaide fra SALAM – organisasjonen for skeive muslimer i Norge, måtte dessverre melde avbud. 

Medvirkende under regnbuemessen er i tillegg: Nina Nordskag, Elin Skorød, Øyvind Lundberg Nilsen, som er tekstlesere.

Kent Westergren, pastor i Drammen Baptistmenighet, holder preken.

Signe Myklebust, integreringsdiakon, står for forbønn, Vidar Tjøtta er organist og Karoline Faber, liturg.

Mer

Tid

(Fredag) 17:00