Speedfriending

tor10aug19:00tor21:00SpeedfriendingRekord Bar19:00 - 21:00 BillettprisGratis Aldersgrense18+ Meld deg på her

Bilde av mennesker som snakker sammen under et speedfriendingarrangement. Tekst over bildet. Speedfriending, Drammen Pride

Arrangementsdetaljer

Drammen Pride + Speedfriending = Sant

Vi gjentar suksessen fra i fjor – bli kjent med nye skeive som du kan ta med deg på resten av pride-helga! Etter åpningen på Strømsø torg torsdag 10. august er det bare å tusle bort til Rekord bar og få med seg Speedfriending kl 19.00

Bli med oss på en festlig kveld med mange interessante og spennende samtaler! 

Fra scenen stiller vi 10 spørsmål som danner grunnlaget for samtalene nedover langbordene, og hvert syvende minutt bytter man plass og får et nytt spørsmål og ny samtalepartner. Temaet og spørsmålene skal bidra til å skape en god og meningsfull dialog mellom deltakerne og samtidig skape rom for refleksjon, ettertanke og læring – samtidig som vi skal ha det morsomt sammen!

Ta gjerne med deg venner og familie, naboer og kolleger, men prøv å sitte skulder ved skulder eller spre dere i lokalet, slik at du ikke ender opp med å snakke med folk du allerede kjenner. Tiden flyr fort og vi legger inn en pause underveis.

Etter den offisielle delen av arrangementet, inviterer vi deg med på Speedfriending Nach – hvor videre mingling og sosialisering er i fokus! Dette er en lavterskel og morsom hangout hvor du kan fortsette å prate med de du fant tonen med under speedfriendingen, eller møte nye spennende mennesker. Kanskje vi blir på samme sted, eller så tar noen initiativ til å dra videre, og sammen skaper vi en minneverdig kveld!

Så, hva er Speedfriending?

Speedfriending er speeddatings vennlige og morsomme tvillingsøster. Vi er en norsk startup som jobber for å skape gode relasjoner mellom fremmede og et mer sosialt og inkluderende samfunn. Dette gjøres gjennom hittil over 270 Speedfriending-arrangementer over hele Norden, samt gjennom vår app med samme navn(Speedfriending) med over 10.000 brukere rundt om i Norge.

Påmelding

Før arrangementet må du registrere deg for å delta på denne linken. Det er begrenset med plasser til arrangementet, så sørg for at du melder deg på før heller enn senere. Har du meldt deg på og ikke kan komme, vennligst gi oss beskjed, så kan vi gi den videre til neste person som venter.

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:00

Sted

Rekord Bar

Tollbugata 4, 3040 Drammen

Billettpris

Gratis

Kjøp/Påmelding

Meld deg på her