Har du kleine spørsmål om skeiv seksualitet? Da må du få med deg eventen “Ikke spør om det”! Representanter fra BDSM, fetish, trans og poly-miljøene svarer på alt du ikke tør å spørre om.

Fredag 11. august får du en spesiell mulighet til å lære mer om ulike måter å identifisere seg på, samt et innblikk i forskjellige livsstiler. Dette arrangementet er en del av vårt arbeid for å demystifisere skeiv seksualitet og seksuell helse.

I panelet sitter:

Hva ville du spurt disse om? Nå har du sjansen!

Eventen som vi ironisk nok har kalt “Ikke spør om det” handler jo nettopp om å tørre å spørre. For da lærer du! Vi har samlet et meget kunnskapsrikt og engasjert panel som stiller villig opp for å forklare deg det du lurer på. Hvor ofte får du den muligheten, egentlig?

Send inn dine egne spørsmål, og få dem besvart av et kyndig panel. Vi håper på høyt engasjement og masse nysgjerrighet fra publikum (det vil si, DEG). Så – hva lurer du på?

Praktisk info

Arrangement: Panelsamtale: “Ikke spør om det”

Tid: Fredag 11. august kl. 19.00-20.00

Sted: Quality Hotel River Station (“Brunosten”)

“Ikke spør om det” er gratis og åpent for alle. Arrangementet gir en sjelden mulighet for alle, uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet eller livsstil, til å lære fra de som lever og arbeider i disse miljøene. Hjertelig velkommen til en respektfull og lærerik ettermiddag på Brunosten.

Vil du oppleve mer? Hele programmet til Drammen Pride 2023 finner du her.