Drammen Pride Park 2024

Velkommen til Drammens Pride Park på Papirbredden! Pride Park er vår største festivalarena og bygges midt i hjertet av Drammen. I Pride Park finnes det noe for alle, enten du kommer for fest, protest eller for å sosialisere. Her kan alle være nøyaktig den de er. Alt er love.

Pride Park 2024 åpningstider

🌈Fredag 16. august – kl. 14:00 – 20:00
🌈Lørdag 17. august – kl. 10:00 – 18:00

Gled deg til årets Pride Park på Papirbredden! Området inneholder pridebutikk, stands, mingleområder og eget familieområde. Vi er i umiddelbar nærhet til både Drammens biblioteket, hotell, Union Scene og årets “Pride hus” på Kulturhuset i Drammen. 

Vi håper at du vil bli med på å gjøre Pride Park Drammen til en herlig opplevelse🥰🌈

 

Praktisk info:

  • Vi anbefaler deg å komme til Pride Park gående, syklende eller med kollektivtrafikk. Både fordi det er bra for kloden, og fordi vi forventer høy trafikk og tidvis sperrede gater grunnet parade
  • Det er tilgjengelig toaletter på Papirbredden
  • Ikke ta med flyers eller artikler fra boder som du kaster rett rundt hjørnet. La oss tenke miljø sammen

Stand i Pride Park?

Bli med på festen og få sjansen til å knytte sterke bånd med din målgruppe! Du er invitert til å bli en del av den særegne atmosfæren på Pride Park under Drammen Pride. Dette er en fargerik og inkluderende arena der du kan fremme likestilling og LHBTQ+-rettigheter, samtidig som du øker synligheten og styrker merkevaren til din organisasjon, politiske parti eller bedrift.

Vi anslår cirka 2500 besøkende i Pride Park under Drammen Pride 2024.

Før du søker, les vårt reglement for mer informasjon. Utstillere får tilgang på strøm og toaletter. Vi anbefaler at dere ikke etterlater verdisaker på området over natten selv om vi setter inn nattevakter.

Vi gleder oss til å ta imot dere!

Søknadsfrist: 31. juli.

Vi sender ut faktura og informasjon om tildelt standplass når vi har oversikt over hvem og hvor mange som kommer.

Jeg vil gjerne bidra! Hvordan kan jeg bli frivillig?

Vi trenger mange frivillige til å hjelpe oss med å holde orden og få alt til å gå smooth. Kan du bidra med en vakt eller to? 🫶