Drammen Pride 2020

Drammen Pride – arrangeres helgen 27.-29. november 2020

Festivalen går av stabelen for andre gang i historien i 2020 (og er flyttet fra helgen 14.-16. august).

Det blir ikke parade i år, og færre arrangement på grunn av korona-situasjonen og smitteverntiltakene. Likevel, det blir PRIDE i elvebyen.

Velkommen til live-stream fra Regnbuemesse ❤️🧡💛💚💙💜 under Drammen Pride 2020

Flyttet fra august til november

Les mer om komiteens beslutning om å flytte festivalen fra august til november.

En festival for skeive – og familie, venner og støttespillere

Drammen Pride er skeiv synlighet, men er også en festival som er til for venner av skeive, familie og alle som er stolte støttespillere. Er du for åpenhet, mangfold og et raust samfunn? Er du mot homofobi, diskriminering, rasisme og annet gufs, da vil vi ha deg med – til å lære av foredragene og debattene, og være med på konserter og show – alle de ulike arrangementene som blir satt på programmet.

Pride handler om å bekjempe fordommer og diskriminering.

Gjennom Pride tar skeive plass og synliggjør at vi eksisterer.

Gjennom pride viser vi hele verden at vi er stolte av hvem vi er, uavhengig seksualitet, kjønn eller kjønnsuttrykk – om folk er lesbiske, homofile, bi/pan eller transfolk (lhbt). Og venner, familie og andre støttespillere står opp for et inkluderende samfunn, og står opp for menneskerettighetene.

Organisasjoner og bedrifter – bli med som partner

Organisasjoner og bedrifter som ønsker å bidra, støtte og/eller bli med som partner av Drammen Pride kan kontakte oss på e-post – hei@drammenpride.no – slik at en samtale om samarbeid kan startes.